Geen stress bij de voorbereiding van uw beursstand

Gepost op: 2016-04-19

Geen stress bij de voorbereiding van uw beursstand? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Met regelmaat wordt er door velen een prachtige betekenis en met name invulling aan het woord ‘ontzorgen’ gegeven. De zorgen van iemand anders op je nemen, zodat de ander zijn tijd en energie op andere zaken kan richten, is een mooi gebaar maar gebeurd het ook echt? Bij Completestand.nl in ieder geval wel. Wij kunnen alle, door u gewenste taken en werkzaamheden die horen bij de voorbereiding en realisatie van een beursstand en beursdeelname, van u overnemen. Sterker nog, dit kunnen we niet alleen, dit doen we ook!

Geen stress! U wordt als afnemer van een beursstand volledig ontzorgd

Wat wordt er nou eigenlijk concreet bedoeld met ‘ontzorgen’? Hoe worden uw zorgen dan weggenomen? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Precies om deze reden leggen wij u onderstaand uit wat wij precies bedoelen met ontzorgen, wat houdt dit voor u, als afnemer van een beursstand, bij Completestand.nl in? Geen valse beloften, gewoon concreet en overzichtelijk op een rij welke werkzaamheden hieronder vallen.

 

Wij helpen u bij:

  • wij adviseren over de beurslocatie en locatiekeuze op de beursvloer
  • wij adviseren over de mogelijke indelingen van uw beursstand
  • dit laten we u binnen 24 uur zien middels een 3D visual van uw beursstand
  • dit laatste zelfs al volledig passend binnen uw huisstijl
  • we denken mee in mogelijke activaties om meer bezoekers in uw stand te krijgen
  • indien u een pantry wenst zorgen wij ook meteen voor een koelkast, een Nespresso en een waterkoker incl. alle benodigde toebehoren, zelfs aan een prullenbak, een spiegel en ophanghaakjes voor uw jas wordt aan gedacht
  • uiteraard leveren wij uw beursstand schoon op, maar ook gedurende de beursdagen dient deze ook schoon te blijven, u ontvangt van ons altijd een klein schoonmaakpakketje met de juiste benodigdheden om de beursstand netjes te houden
  • wij stemmen logistieke en praktische zaken rondom de op- en afbouw, stroomvoorziening, watervoorziening, internet etc. rechtstreeks af met de beursorganisator zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden

 

Conclusie

Samenvattend betekent ‘ontzorgen’ voor ons dat u zich kunt blijven focussen op uw normale /reguliere werkzaamheden, ondanks dat er uiteindelijk ook een mooie beursstand geplaatst moet worden t.b.v. van uw beursdeelname. We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang qua voorbereidingen. Onze website, en daarmee tevens ons product en onze dienst, is helder, open en transparant. En zo communiceren wij ook met onze opdrachtgevers!

Naast ‘ontzorgen’ vinden wij het vooral ook belangrijk dat wij aan u als klant de juiste zorg besteden. Wij leveren u de best mogelijke kwaliteit, we komen onze afspraken na en doen ons uiterste best voor u! Wij willen namelijk graag dat u ons ook weer belt bij een volgende beursdeelname!

Wilt u ervaren hoe het is om stressvrij een beursstand te organiseren, neem contact met ons op en ervaar dit direct! Wij horen u graag!

Recente berichten
april 2016

Geen stress bij de voorbereiding van uw beursstand
Lees verder >
februari 2016
2016-02-29
Verborgen kosten van standbouw bij beursdeelname
Lees verder >
februari 2016
2016-02-05
Advisering bij de locatiekeuze van uw beursstand
Lees verder >
januari 2016
2016-01-12
Tips voor standaard standbouw
Lees verder >
december 2015
2015-12-16
Hoe stelt u uw beursbudget vast?
Lees verder >