Verborgen kosten van standbouw bij beursdeelname

Gepost op: 2016-02-29 Beursstand op maat

De uren die u kwijt bent aan de voorbereidingen van een beurs lopen snel op.
Deze arbeidskosten worden over het algemeen niet meegenomen in de kosten voor een beursdeelname. Toch mogen deze beursstand kosten niet vergeten worden.

De juiste beursstand vraagt om een perfecte afstemming

Er komt meer bij kijken dan de afstemming met de leverancier van uw stand. Denk ook aan zaken als contact met de beursorganisator, het aanvragen stroomvoorzieningen, het aanvragen van internet voor op de beursstand, etc. etc.. De tijd die u met deze voorbereidingen bezig bent is aanzienlijk. Veertig tot zestig manuren, daar komt u makkelijk aan. Dit betekent in harde euro’s al gauw € 1.500,- tot € 2.000,-.

En als u zich dan ook nog eens beseft dat de dagelijkse werkzaamheden ook gewoon door moeten gaan…. Het uitbesteden van het projectmanagement is de uitkomst.

Projectmanagement bij de bouw van uw beursstand

Bij Completestand.nl zit projectmanagement voor de standbouw, bij beursdeelname, gewoon in de projectprijs inbegrepen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij nemen de contacten met de beursorganisatie (indien gewenst) van u over. U kunt gewoon blijven focussen op uw normale werkzaamheden, uw organisatie wordt hierdoor niet extra belast.

Enige wat u nog hoeft te doen is op tijd aanwezig te zijn op uw beursstand, zodat u uw bezoekers kunt ontvangen. Wij zorgen voor de rest!

Recente berichten
april 2016
2016-04-19
Geen stress bij de voorbereiding van uw beursstand
Lees verder >
februari 2016
2016-02-29
Verborgen kosten van standbouw bij beursdeelname
Lees verder >
februari 2016
2016-02-05
Advisering bij de locatiekeuze van uw beursstand
Lees verder >
januari 2016
2016-01-12
Tips voor standaard standbouw
Lees verder >
december 2015
2015-12-16
Hoe stelt u uw beursbudget vast?
Lees verder >