Geen stress bij de voorbereiding van jouw beursstand

Gepost op: 2016-04-19

Geen stress bij de voorbereiding van jouw beursstand? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Met regelmaat wordt er door velen een prachtige betekenis en met name invulling aan het woord ‘ontzorgen’ gegeven. De zorgen van iemand anders op je nemen, zodat de ander zijn tijd en energie op andere zaken kan richten, is een mooi gebaar maar gebeurd het ook echt? Bij Completestand.nl in ieder geval wel. Wij kunnen alle, door jou gewenste taken en werkzaamheden die horen bij de voorbereiding en realisatie van een beursstand en beursdeelname, van je overnemen. Sterker nog, dit kunnen we niet alleen, dit doen we ook!

Geen stress! Jij wordt als afnemer van een beursstand volledig ontzorgd

Wat wordt er nou eigenlijk concreet bedoeld met ‘ontzorgen’? Hoe worden jouw zorgen dan weggenomen? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Precies om deze reden leggen wij je onderstaand uit wat wij precies bedoelen met ontzorgen, wat houdt dit voor jou, als afnemer van een beursstand, bij Completestand.nl in? Geen valse beloften, gewoon concreet en overzichtelijk op een rij welke werkzaamheden hieronder vallen.

 

Wij helpen je bij:

  • wij adviseren over de beurslocatie en locatiekeuze op de beursvloer
  • wij adviseren over de mogelijke indelingen van jouw beursstand
  • dit laten we je binnen 24 uur zien middels een 3D visual van jouw beursstand
  • dit laatste zelfs al volledig passend binnen jouw huisstijl
  • we denken mee in mogelijke activaties om meer bezoekers in jouw stand te krijgen
  • indien je een pantry wenst zorgen wij ook meteen voor een koelkast, een Nespresso en een waterkoker incl. alle benodigde toebehoren, zelfs aan een prullenbak, een spiegel en ophanghaakjes voor jouw jas wordt aan gedacht
  • uiteraard leveren wij jouw beursstand schoon op, maar ook gedurende de beursdagen dient deze ook schoon te blijven, je ontvangt van ons altijd een klein schoonmaakpakketje met de juiste benodigdheden om de beursstand netjes te houden
  • wij stemmen logistieke en praktische zaken rondom de op- en afbouw, stroomvoorziening, watervoorziening, internet etc. rechtstreeks af met de beursorganisator zodat jij je hier niet mee bezig hoeft te houden

 

Conclusie

Samenvattend betekent ‘ontzorgen’ voor ons dat jij je kunt blijven focussen op jouw normale /reguliere werkzaamheden, ondanks dat er uiteindelijk ook een mooie beursstand geplaatst moet worden t.b.v. van jouw beursdeelname. We houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang qua voorbereidingen. Onze website, en daarmee tevens ons product en onze dienst, is helder, open en transparant. En zo communiceren wij ook met onze opdrachtgevers!

Naast ‘ontzorgen’ vinden wij het vooral ook belangrijk dat wij aan jou als klant de juiste zorg besteden. Wij leveren je de best mogelijke kwaliteit, we komen onze afspraken na en doen ons uiterste best voor jou! Wij willen namelijk graag dat jij ons ook weer belt bij een volgende beursdeelname!

Wil je ervaren hoe het is om stressvrij een beursstand te organiseren, neem contact met ons op en ervaar dit direct! Wij horen je graag!

Recente berichten
april 2016

Geen stress bij de voorbereiding van jouw beursstand
Lees verder >
februari 2016
2016-02-29
Verborgen kosten van standbouw bij beursdeelname
Lees verder >
februari 2016
2016-02-05
Advisering bij de locatiekeuze van jouw beursstand
Lees verder >
januari 2016
2016-01-12
Tips voor standaard standbouw
Lees verder >
december 2015
2015-12-16
Hoe stel je jouw beursbudget vast?
Lees verder >